Γ.Πατούλης: Θα συγκυβερνήσω με τους 66 δημάρχους της Αττικής (βίντεο)

Την δημιουργία, Επιτροπής με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και των 66 δημάρχων η οποία, όπως λέει, «θα συνεδριάζει κάθε δίμηνο», προαναγγέλλει στην συνέντευξή του στο web tv της aftodioikisi.gr ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. «Θα είναι άτυπο αλλά ουσιαστικό όργανο που θα χαράσσει στρατηγική σε θέματα όπως η Πολιτική Προστασία, η διαχείριση των ομβρύων υδάτων, την ανάπτυξη της Αττικής μέσα από ένα ισχυρό brand name», προσθέτει ο κ. Πατούλης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου θέτει ως μία από τις βασικές του προτεραιότητες για την Αττική την διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση στην πηγή, την δημιουργία πράσινων σημείων, ώστε, όπως λέει, «ο ΧΥΤΑ Φυλής να κλείσει μέσα ένα ρεαλιστικό χρόνο». Για το θέμα της Πολιτικής Προστασίας τονίζει ότι το πρώτο πράγμα θα κάνει ως περιφερειάρχης είναι να δημιουργήσει μία μεγάλη δομή μέσα στην Περιφέρεια Αττικής με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, όπως η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, οι εθελοντικές οργανώσεις και συνδέσμους, ενώ παράλληλα θα την εντάξει στην εκπαιδευτική διαδικασία των σχολείων της Αττικής. Παράλληλα κατηγορεί τόσο τον κ. Σγουρό όσο και την κ. Δούρου ότι δεν οριοθέτησαν και διευθέτησαν ρέματα αλλά ότι και ότι δεν διαχειρίστηκαν τα στερεά απόβλητα, ενώ ειδικά για την νυν περιφερειάρχη την κατηγορεί ότι μετά από 1,5 χρόνο δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στην Μάνδρα: «Άλλα είχαν πει προεκλογικά και άλλα κάνανε και γι’ αυτό ο κόσμος τους καταδίκασε», τονίζει.

Τέλος, ο κ. Πατούλης που προηγείται στις δημοσκοπήσεις τονίζει ότι «όταν κλείσει η κάλπη θα έχουμε μεγάλη χαρά με τη νίκη, προφανώς και με την απόλυτη πλειοψηφία ακόμη μεγαλύτερη».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΑΤΤΙΚΗ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΔΟΥΡΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΕ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ, ΣΤΟΧΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 66 ΔΗΜΑΡΧΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!