Γ. Κουμουτσάκος: Ο αυτοθαυμαζόμενος “βασιλιάς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι γυμνός”

Νέα επίθεση κατά του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος κατηγορεί τον περιφερειάρχη  για κακοδιαχείριση κονδυλίων που προορίζονταν από την ΕΕ για το Πεδίον του Άρεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Υπό το βάρος των χθεσινών σοβαρών αποκαλύψεων για κακοδιαχείριση στο πολύπαθο Πεδίον του Άρεως, ο επικεφαλής του αυτοδιοικητικού κατεστημένου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα πια εξετράπη.

 Ο γνωστός ανερμάτιστος λόγος και η ρηχή επιχειρηματολογία εκφυλίστηκαν στα όρια της ύβρεως. Απέναντι σε κρίσιμα ερωτήματα, δεν ακούστηκε ούτε ένα σοβαρό αυτοδιοικητικό επιχείρημα, ούτε μια πειστική απάντηση.

 Ο αυτοθαυμαζόμενος, ως βασιλιάς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμφανίστηκε παντελώς γυμνός.

 Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πρώην στενοί συνεργάτες του και χρόνια Αντιπεριφερειάρχες του, ο ένας μετά τον άλλο, αφήνουν σοβαρές υπόνοιες για αυταρχικό συγκεντρωτισμό και αδιαφανείς διαδικασίες.

 Εμείς, εδώ και καιρό, θέτουμε μόνο τεκμηριωμένα ερωτήματα. Ερωτήματα που μένουν εκκωφαντικά αναπάντητα.

 Θα απαντήσει κάποτε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης; Αντέχει σε έναν, πρόσωπο με πρόσωπο, διάλογο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργου Κουμουτσάκο; Γιατί κρύβεται;»

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!