ΠΕΣΥ Αττικής: "Είσαι ηλίθιος & ακροαριστερός" -Αποχώρησε η αντιπολίτευση - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
23
Σεπτέμβριος
Back

ΠΕΣΥ Αττικής: “Είσαι ηλίθιος & ακροαριστερός” -Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Εκτός ορίων κινήθηκε σήμερα το ΠΕΣΥ Αττικής, με εκφράσεις του τύπου “είσαι ηλίθιος & ακροαριστερός” και την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Αιτία, αφενός το γεγονός ότι η συνεδρίαση έγινε υβριδικά, με 49 άτομα να συμμετέχουν διαδικτυακά και μόλις 32 δια ζώσης,  και την αντιπολίτευση να ζητά να αναβληθεί υποστηρίζοντας ότι είναι άκυρη, και αφετέρου  τα πολλά τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την έναρξη του, με αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ Χρήστος Θεοδωρόπουλος να κάνει λόγο για “όχλο”.

Χαμός επικράτησε όταν ο Χρήστος Καραμάνος, περιφερειακός σύμβουλος της Δύναμης Ζωής τόνισε ότι “η δημοκρατική αντιπολίτευση είναι παρούσα, και η διοικούσα παράταξη με τα ακροδεξιά δεκανίκια της και με τους αποστάτες απούσα”, φράση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με περιφερειακούς συμβούλους της “Ελληνικής Αυγής” και της “Δημιουργίας Ξανά” να τον αποκαλούν “ηλίθιο”,  “ακροαριστερό”, “φασισταριό”, ζητώντας του παράλληλα να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ να αναγκαστεί να κλείσει τα μικρόφωνα.

Ο Γιάννης Σγουρός από την πλευρά του έκανε λόγο για μία λάθος είκόνα που δεν αρμόζει στο περιφερειακό συμβούλιο και επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να μην είναι παρόντες ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες και οι εισηγητές, ζητώντας την αναβολή της συνεδρίασης. Μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα από το βήμα απηυδισμένος , λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων.

Τελικώς, από τη συνεδρίαση αποχώρησαν οι παρατάξεις:

-Δύναμη Ζωής

-Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής

-Λαϊκή Συσπείρωση

-Αντικαπιταλιστική Ανατροπή

-Οικολογική Συμμαχία, 

καθώς και ανεξάρτητοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Διαβάστε ακόμη:

Περιφερειακοί σύμβουλοι: Παρωδία η πρώτη μεικτή συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Αττικής

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!