Ευρωπαίοι μαθητές του ERASMUS+ στη Περιφέρεια Κρήτης

«Μπορούμε να κάνουμε πολλά αρκεί να είμαστε ενωμένοι στην Ευρώπη», αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών θεμάτων Γιώργος Αλεξάκης καλωσορίζοντας σήμερα στην Περιφέρεια μαθητές και εκπαιδευτικούς από χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS+-Common Routes Make You.

Στην εκδήλωση στη Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχαν συγκεκριμένα μαθητές γυμνασιακής και δημοτικής εκπαίδευσης από Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, ενώ από το Ηράκλειο μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης σε σύντομη τοποθέτηση του, έκανε παρουσίαση της Κρήτης και των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Κρήτης, ειδικότερα στους τομείς του περιβάλλοντος και της κυκλικής οικονομίας.

Παράλληλα το στέλεχος του Europe Direct Νίκος Μωραιτάκης παρουσίασε τις δραστηριότητες που υλοποιεί ο συγκεκριμένος Ευρωπαϊκός φορέας στην Ελλάδα και στην Κρήτη.

Επικεφαλής της μαθητικής αντιπροσωπείας ήταν οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, Ροδούλα Σπετσωτάκη, Σπαθούλα Σδόνα, Βίκυ Σιδηροπούλου, Βάσω Περισυνάκη.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ERASMUS


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!