Εξαγωγή κρητικών προϊόντων σε Κίνα μέσω… ΗΠΑ

Στην εξαγωγή κρητικών προϊόντων από σήμερα στην Κίνα προχωρά η εταιρεία «Pitaopie», ιδιοκτησίας του κρητικής καταγωγής Ελληνοαμερικανού Ανδρέα Βογιατζάκη, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, που τον επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα μαζί με ομάδα κινέζων επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για επενδύσεις και real estate στο νησί. Η εξαγωγή αφορά σε ένα κοντέινερ με λάδι, κρασί, μέλι, παξιμάδι, ξύδι, και σαπούνι που προέρχονται από συνεταιριστικές οργανώσεις αλλά και από ιδιώτες.

Στη συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Περιφέρεια Κρήτης, η κινεζική αντιπροσωπεία από το Πεκίνο, που αποτελούνταν από τον Xu Joe, σύμβουλο επενδύσεων, και τα υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη κυρίες Gu Yon, και Zhong Yin (συνοδεύονταν από τον κρητικής καταγωγής Ελληνοαμερικανό Ανδρέα Βογιατζάκη, που δραστηριοποιείται στο εξαγωγικό εμπόριο), δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στο νησί της Κρήτης για την αγορά εξοχικής-παραθεριστικής κατοικίας, όπως επίσης να φέρει για διακοπές στην Κρήτη συμπατριώτες του με υψηλό εισοδηματικό επίπεδο. Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι η περιφέρεια θα συμβάλλει όσο το δυνατόν προκειμένου να στηριχθεί το ενδιαφέρον τους στο τομέα του real estate αλλά και στον τουρισμό.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!