Εύβοια: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί & ποιοι άνοιξαν

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα σταδιακά υποχωρούν και το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Νομού Ευβοίας παραμένει ανοικτό χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Ψαχνά-Προκόπι (Άγιος) είναι ανοικτό και εκτελείται ρίψη άλατος. Το τμήμα Στενή–Στρόπωνες είναι προσπελάσιμο και επιχειρείται διαπλάτυνση με ταυτόχρονη ρίψη άλατος. Ομοίως, τα τμήματα Σέττα-Μακρυχώρι-Μανίκια και Κάρυστος-Αμυγδαλιά. Στο κομμάτι Μετόχι-Κύμη ελεύθερη είναι η μια λωρίδα ενώ μέχρι αύριο θα είναι απολύτως ανοικτό. Απρόσκοπτα διεξάγεται η κυκλοφορία και στην επαρχιακή οδό Λέπουρων-Καρύστου καθώς και στο τμήμα Αρτάκη-Στενή. Τέλος, ο δασικός δρόμος προς το Μετόχι είναι κλειστός αλλά νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει η διάνοιξή του.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ, ΚΛΕΙΣΤΟΙ, ΧΙΟΝΙΑΣ, EYBOIA


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!