Ευρυτανία:Δωρεάν εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου  

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις παρέχουν στο νομό Ευρυτανίας οι κινητές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου.

Το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά αλλά και σε ευπαθή πληθυσμό με επισκέψεις κινητών μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Όσοι κάτοικοι επιθυμούν μπορούν να υποβληθούν δωρεάν μεταξύ άλλων σε γυναικολογική κλινική εξέταση, τεστ Παπανικολάου, ψηλάφηση, καρδιογράφημα και οφθαλμολογικό έλεγχο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξέτασης από επιπλέον ιατρικές ειδικότητες και εξετάσεις και δυνατότητα παραπομπής για οφθαλμολογικές επεμβάσεις βάση κοινωνικό – οικονομικών κριτηρίων και κριτηρίων ευαλωτότητας.

Ιδιαίτερη μνεία υπάρχει για τα παιδιά με την παροχή παιδιατρικού ελέγχου, εξετάσεων, παιδικού εμβολιασμού και χορήγησης παιδιατρικής φαρμακευτικής αγωγής.

Την χρονιά που πέρασε το πρόγραμμα προσέφερε ιατρικό έλεγχο σε περισσότερα από 9.000 άτομα σε 30 απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων των κινητών μονάδων των Γιατρών του Κόσμου στο νομό Ευρυτανίας διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 17/02/15 : Αγροτικό Ιατρείο Μεγάλου Χωριού

Τετάρτη 18/02/15: Αγροτικό Ιατρείο Μεγάλου Χωριού

Πέμπτη 19/02/15: Αγροτικό Ιατρείο Φουρνάς

Παρασκευή 20/02/15: Αγροτικό Ιατρείο Κρίκελλου

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!