ΕΣΔΝΑ: Οι παραιτήσεις έφεραν λύσεις αλλά και κόντρα Μιχελάκη-Σγουρού

Λύση στο θέμα της εξόφλησης του χρέους,  ύψους 90 εκατ. ευρώ , του ΕΔΣΝΑ φαίνεται πως δίνουν οι παραιτήσεις των μελών της Ε.Ε. του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης μιλώντας σήμερα στο βήμα fm το προανήγγειλε  ότι «ο ΕΣΔΝΑ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενταχθεί στους φορείς της γενικής κυβέρνησης», ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του με τη διαδικασία των ληξιπρόθεσμων.

Πάντως, ο κ. Μιχελάκης επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό τονίζοντας ότι  «αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες. Κανονικά θα έπρεπε να το γνωρίζει και να μη βγαίνει να λέει τέτοια πράγματα. Και ο ίδιος και συνεργάτες του», πρόσθεσε.

Μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό ο Γ. Σγουρός υποστήριξε ότι  «από την εποχή του Κουκουλόπουλου (σ.σ. το 2012) μας λένε ότι θα μπούμε στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης αλλά αυτό δεν έχει γίνει». Πρόσθεσε,δ ε, ότι έχει πληροφορίες ότι υπάρχουν 500 εκατ. ευρώ που δεν έχουν απορροφηθεί από τα ληξιπρόθεσμα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΕΔΣΝΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!