ΕΣΔΝΑ: Μείον 30% η απευθείας ανάθεση στον εργολάβο για τα μηχανήματά του - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

ΕΣΔΝΑ: Μείον 30% η απευθείας ανάθεση στον εργολάβο για τα μηχανήματά του

Σε μια… σημαντική επιτυχία προχώρησε η επιτροπή του ΕΔΣΝΑ που συνεστήθη για διαβούλευση με τον εργολάβο-ΗΛΕΚΤΩΡ, αναφορικά με τη χρήση των μηχανημάτων του στη χωματερή Φυλής μέχρι να φτιαχτούν τα του Συνδέσμου, που βρίσκονται σε… παροπλισμό από εποχής διατάκτη-αντιπροέδρου ΕΔΣΝΑ, δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη. Η επιτροπή, λοιπόν, κατάφερε να πετύχει έκπτωση 30% επί του αρχικού ποσού (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ), και για τρεις μήνες να του πληρώσει 875.700 ευρώ (989.541 ευρώ με ΦΠΑ) για τη χρήση των μηχανημάτων του.

Σύμφωνα με την σύμβαση, η διάρκειά της ορίζεται σε τρεις μήνες από την υπογραφή της, ενώ ο ΕΔΣΝΑ διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον κριθεί αναγκαίο, να παρατείνει μονομερώς τη διάρκεια της σύμβασης για άλλους τρεις μήνες, με το ίδιο τίμημα (σ.σ.: συνολικά, δηλαδή, οι έξι μήνες 1.751.400 ευρώ (1.979.097 ευρώ με ΦΠΑ).

 

Για προηγούμενη σχετική ανάρτηση, εδώ.

Πρακτικά απόφασης 142/2012 εκτελεστικής επιτροπής ΕΔΣΝΑ για τη λήψη απόφασης έγκρισης μελέτης και διαδικασίας ανάθεσης των επειγουσών εργασιών για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής και συγκρότηση επιτροπής διαπραγμάτευσης (ΑΔΑ: Β41ΣΟΡ05-4ΜΤ).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!