Έρχεται νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 10 εκατ. ευρώ για την Αττική

Ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά περιοχές της Αττικής προκηρύχθηκε με τίτλο «Εφαρμογή συστημάτων επεξεργασίας νερού & νέα δίκτυα ύδρευσης σε νησιωτικές ή παράκτιες περιοχές της Αττικής με ειδικές συνθήκες & προβλήματα σε πόσιμο νερό – έργα phasing» και το οποίο αφορά στην ολοκλήρωση των τμηματοποιημένων δράσεων (έργα phasing) του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013 «Κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου / ύδρευση Αίγινας» και «Ύδρευση Μεγάρων».

Σε ποιους απευθύνεται

  • Δήμος Αίγινας / Περιφέρεια Αττικής
  • Δήμος Μεγαρέων

Περίοδος υποβολής

από 28/3/2016 έως εξαντλήσεως προϋπολογισμού

Ο υποψήφιος Δικαιούχος υποβάλλει την πρότασή του και τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα και δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσω του ΟΠΣ. Τα συνοδευτικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των καθαρών εσόδων, εφόσον απαιτείται, υποβάλλονται σε μορφή αρχείου τύπου pdf. Σε περιπτώσεις εγγράφων, για τα οποία δεν είναι τεχνικά εφικτή η ηλεκτρονική υποβολή (π.χ. χάρτες, σχέδια, κλπ.) ο Δικαιούχος υποχρεούται να τα αποστείλει στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής στη διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 98-100, 117 41, Αθήνα, 5ος Όροφος, τις ώρες 08:00 – 15:30 όλες τις εργάσιμες ημέρες, συνημμένα στην υπογεγραμμένη αίτηση χρηματοδότησης.

Περιοχή εφαρμογής

Περιφέρεια Αττικής

Η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά στους Δήμους Αίγινας & Μεγαρέων της Περιφέρειας Αττικής, λόγω του τμηματοποιημένου χαρακτήρα των έργων που δύναται να χρηματοδοτήσει.

Όροι και προϋποθέσεις

Oι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ΟΠΣ – ΕΣΠΑ και μόνο η υπογεγραμμένη αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής, στη διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 98-100, Τ.Κ. 117-41, Αθήνα, 5ος Όροφος, τις ώρες 08:00 – 15:30 όλες τις εργάσιμες ημέρες, από την 28/03/2016.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χρηματοδότησης εκτός των ανωτέρω προθεσμιών και αιτήσεις για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣ – ΕΣΠΑ.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χρηματοδότησης εκτός των ανωτέρω προθεσμιών και αιτήσεις για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣ – ΕΣΠΑ.

Τι χρηματοδοτείται

Η πρόσκληση χρηματοδοτεί αποκλειστικά τα παρακάτω τμηματοποιημένα (phasing) έργα:

  • «Κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου / ύδρευση Αίγινας» – MIS ΕΣΠΑ: 216457 και
  • «Ύδρευση Μεγάρων» – MIS ΕΣΠΑ: 370548.

Προϋπολογισμός

€ 9.500.000

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση ΕΔΩ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΤΤΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!