Ερώτηση Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Π. Αττικής για το ΧΥΤΑ Γραμματικου (έγγραφο)

Ερώτηση για την απένταξη του έργου του ΧΥΤΑ Γραμματικου και την ακύρωση της απόφασης του ΠΕ.ΣΥ στις 16/10 κατέθεσε προς την περιφερειακή αρχή Αττικής η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή.

Αναλυτικά, το κείμενο της ερώτησης:

«Στο ΠΕΣΥ στις 16/10 κατά την απόφαση για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό ο κος περιφερειάρχης ενημέρωσε το σώμα και επέμενε εμφατικά ότι είναι αναγκαία η απόφαση για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό γιατί αν δε λειτουργήσει ΘΑ ΑΠΕΝΤΑΧΤΕΙ από επιλέξιμο έργο της ΕΕ και  θα πρέπει να επιστρέψουμε 20 εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ.

Σας παραθέτουμε το έγγραφο του Ταμείου Συνοχής της ΕΕ σύμφωνα με το οποίο το έργο έχει απενταχτεί από το 2015 και δεν αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη.

Ρωτάμε την περιφερειακή αρχή

αν έχει στη διάθεσή της κάποιο άλλο ντοκουμέντο της ΕΕ  που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς του κου περιφερειάρχη με βάση τους οποίους εξασφάλιστηκε η συμφωνία της πλειοψηφίας στην απόφαση στις 16/10.

Μπορεί να μας το προσκομίσει ;

Σε διαφορετική περίπτωση οι ισχυρισμοί του κου περιφερειάρχη είναι παντελώς αβάσιμοι και η σχετική απόφαση του ΠΕΣΥ αποτελεί προiόν παραπληροφόρησης και  παραπλανήσης του περιφερειακού συμβουλίου, είναι έωλη  και πρέπει τουλάχιστον να επανεξεταστεί – ακυρωθεί και για αυτό τον πολύ σοβαρό λόγο επιπρόσθετα στους λόγους τους οποίους έχουμε καταγγείλει στο ΠΕΣΥ για τον τρόπο με τον οποίο πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική

οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Αλεξίου Έλλη

Τουλγαρίδης Κώστας

Επισυνάπτουμε το έγγραφο του ταμείου συνοχής της ΕΕ»

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΕ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΔΟΥΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!