'Ερχονται τα πρώτα 6θέσια και 9θέσια ταξί στους ελληνικούς δρόμους - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
23
Ιούνιος
Back

‘Ερχονται τα πρώτα 6θέσια και 9θέσια ταξί στους ελληνικούς δρόμους

Το πρόγραμμα εισαγωγής για πρώτη φορά στη νομοθεσία και στους δρόμους της χώρας των πολυθέσιων ταξί ξεκινά από το Νότιο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, όπου 42 άδειες 6θέσιων έως και 9θέσιων ταξί υπογράφησαν αρμοδίως από την Περιφερειακή Αρχή.

«Το Υπουργείο Μεταφορών εμπιστεύθηκε την Περιφέρειά μας για να εισάγει στην Ελλάδα το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα και σήμερα, βάσει αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε δικαιώσει αυτή την εμπιστοσύνη. Ένα πάγιο αίτημα του κλάδου βρήκε ευήκοα ώτα και αποτελεσματική διαχείριση. Τα 6θέσια έως 9θέσια ταξί θα εμφανιστούν στους ελληνικούς δρόμους για πρώτη φορά από τα Δωδεκάνησα», δήλωσε σχετικά ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου.

Της έκδοσης των αδειών είχε προηγηθεί συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τους εκπροσώπους του κλάδου, προκειμένου για την εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και την υλοποίηση του προγράμματος που θα αναβαθμίσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών.

Αντίστοιχα, όπως είναι αυτονόητο, άδειες πολυθέσιων ταξί εξέδωσε παράλληλα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στις Κυκλάδες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!