Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα πραγματοποίησε η Ρένα Δούρου

Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συνοδευόμενη από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Περιφερειάρχης συζήτησε με τους υπαλλήλους τα θέματα της σοβαρής υποστελέχωσης της Περιφέρειας, των δυσλειτουργιών σχετικά με τη μηχανοργάνωση, καθώς επίσης και της ανταπόκρισης στις ανάγκες των πολιτών – ιδιαίτερα σε διευθύνσεις που σε μόνιμη βάση εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πολιτών, όπως είναι η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, η οποία, μεταξύ άλλων, εκδίδει τα διπλώματα οδήγησης και τις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων. Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, όπου οι πολίτες καταθέτουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής «Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους».

Κατόπιν, η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών στο Χολαργό, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους, το Γενικό Διευθυντή Ηλία Δόλγυρα και το Διευθυντή της ίδιας υπηρεσίας στον Κεντρικό Τομέα, Γιώργο Γυπαράκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το ΚΤΕΟ Χολαργού, το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, όπως άλλωστε και τα περισσότερα δημόσια ΚΤΕΟ της χώρας και με την αφορμή αυτή δήλωσε: «Η επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ, όπως αυτό του Χολαργού, είναι επιτακτική ανάγκη γιατί αναμένεται να αποφέρουν σημαντικά έσοδα στα ταμεία του Δημοσίου».

Τέλος, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, και ιδιαίτερα αυτές που υπάγονται στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αττική.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!