Επίσκεψη Σκορδά στην Εύβοια

Tην πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας αλλά και τα προβλήματα της Νότιας Εύβοιας με προεξάρχον αυτό της χωροθέτησης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην περιοχή, είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά κατά την τριήμερη περιοδεία του στο Νομό Εύβοιας ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Σκορδάς. 

Ο κ. Σκορδάς επισκέφθηκε το νησί από την Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και το Σάββατο 7 Ιουνίου ο κ. Σκορδάς και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Δημάρχους Μαρμαρίου, Στυρέων, Καρύστου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καφηρέως. Επίσης, συμμετείχε στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Καρύστου και Μαρμαρίου. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν η εκ του σύνεγγυς εξέταση προβλημάτων της Νότιας Εύβοιας και κυρίως η επίλυση του ζητήματος χωροθέτησης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Ν. Εύβοια.

Παράλληλα, συμμετείχε στις εργασίες του 6ου Συνεδρίου Νησιωτικών παρατημάτων του ΤΕΕ που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα, με ομιλία του κατά την έναρξή του.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε, με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου του Δήμου Μεσσαπίων στα Ψαχνά, έργο του οποίου η κατασκευή χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!