Επικοινωνία Γαλιατσάτου με ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά στη Λευκάδα - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
18
Οκτώβριος
Back

Επικοινωνία Γαλιατσάτου με ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά στη Λευκάδα

«Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την κατάσταση που επικρατεί από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην πόλη της Λευκάδας», αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας, η οποία ενημερώνει ότι ο κ. Γαλιατσάτος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θόδωρο Χαλικιά, το Δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή και τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο Ευθύμιο Γεωργακόπουλο.

Προκειμένου να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός και ετοιμότητα και άλλων δυνάμεων, αν παραστεί ανάγκη, ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη ώστε να δοθεί προτεραιότητα από τον κρατικό μηχανισμό.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε ετοιμότητα, στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!