Ενισχύεται η περίφραξη του ΧΥΤΑ Φυλής

Όπως γνωστοποιήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ από τον πρόεδρο του Συνδέσμου και περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ξεκινάνε εργασίες ενίσχυσης της περίφραξης του ΧΥΤΑ Φυλής με την κατασκευή περιμετρικού τοιχίου μήκους 186 μέτρων μετά από σχετική επισήμανση και συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής.

Ο Γ.Σγουρός ευχαρίστησε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια καθώς χάρη στην αποτελεσματική παρέμβαση και παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ, τους τελευταίους δύο μήνες οι καθημερινές εργασίες διαχείρισης των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ της Φυλής διενεργούνται απρόσκοπτα, χωρίς τα φαινόμενα που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν της ανεξέλεγκτης εισόδου τρίτων.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι προβλήματα που φαίνονταν ανυπέρβλητα κατά το παρελθόν μπορεί να λυθούν με την καθημερινή συνεργασία Κεντρικής Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΛΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!