Ενημερωτική εκστρατεία κατά της γρίπης στα σχολεία του Πειραιά

Επίσκεψη σε σχολεία του Πειραιά πραγματοποίησε ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και κλιμάκια της νομαρχίας, που μοίρασαν στους μαθητές αντισηπτικά προϊόντα και έντυπο υλικό για τη νέα γρίπη.

Ο νομάρχης παρέστη στην τελετή αγιασμού της Ιωννιδείου Σχολής όπου αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

Η ενημερωτική εκστρατεία της νομαρχίας Πειραιά για την πρόληψη της διασποράς της νέας γρίπης στα σχολεία, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ θα επεκταθεί και στις σχολικές μονάδες των νησιωτικών και επαρχιακών δήμων και κοινοτήτων της περιοχής, σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί από τη νομαρχία η πραγματοποίηση ενημερωτικών σεμιναρίων για τη νέα γρίπη σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΕΠΥ, απευθυνόμενα τόσο σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων όσο και στους γονείς.

«Η ενημερωτική καμπάνια που υλοποιούμε από σήμερα στα σχολεία μας για τη νέα γρίπη, στόχο έχει την όσο το δυνατόν καλύτερη θωράκιση της εκπαιδευτικής κοινότητας από την νόσο. Με ψυχραιμία, με συνεργασία, σωστή οργάνωση και προετοιμασία, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την υγειονομική αυτή κρίση, όταν και εφόσον αυτή έρθει», τόνισε ο κ. Μίχας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!