Εισαγγελική παρέμβαση για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου
Τετάρτη
24
Νοέμβριος
Back

Εισαγγελική παρέμβαση για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Προκαταρκτική εξέταση για αδίκημα «παράβασης καθήκοντος» κατά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος εμβολιάστηκε εκτός σειράς στη Χάλκη τον Φεβρουάριο, διέταξε η  Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με to skyrodos.gr έχει δοθεί ήδη εντολή στα Α.Τ Ρόδου και Χάλκης για προανάκριση σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Χατζημάρκου. Τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τα όσα έφερε η ροδιακή ιστοσελίδα στο «φως», ο Γιώργος Χατζημάρκος μετέβη με ιδιωτικό σκάφος στη Χάλκη όπου εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, παρακάμπτοντας τη σειρά, δίχως να είναι δημότης του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα είχε γνωστοποιηθεί ακόμη μία καταγγελία, από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Σ της Χάλκης, που ανέφερε ότι ο Γιώργος Χατζημάρκος είχε γευματίσει σε ταβέρνα μετά τον… εκτός σειράς εμβολιασμό του!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!