Εύσημα προέδρου ΕΤΕΑΝ σε Τατούλη για το Ταμείο Στήριξης Επιχειρηματικότητας

Την πρωτοβουλία της αιρετής Περιφέρειας Πελοποννήσου να δημιουργήσει Περιφερειακό Ταμείο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας εξήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ Γ. Γεροντούκος κατά τη διάρκεια διαβούλευσης του, με τα επιμελητήρια και τους εμπορικούς συλλόγους,  στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη. Ο κ. Γεροντούκος χαρακτήρισε την πρωτοβουλία «πρωτοποριακή», τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο όσον αφορά τη δημιουργία του ταμείου και έθεσε στη διάθεση της περιφέρειας την τεχνική βοήθεια εκ μέρους του ΕΤΕΑΝ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τοποθέτησε στο επίκεντρο της πολιτικής την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο τόσο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταύτιση των ανακοινώσεων του υπουργού Ανάπτυξης Κ.  Χατζηδάκη για τη σύμπλευσή του με τις προβλέψεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. «Οι τέσσερις άξονες που έθεσε σήμερα ο κ. Υπουργός έχουν σαφή αναφορά στις δικές μας πρωτοβουλίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Ως ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτήρισε τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ο περιφερειάρχης, «όχι μόνο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η οποία πλήττεται βάναυσα αυτή τη στιγμή, αλλά και για την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς στην πλειοψηφία τους πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις».

Σχετικά

Τατούλης: Ρευστότητα και ανάπτυξη μέσω του Ταμείου Στήριξης ΜμΕ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!