ΕΔΣΝΑ: ΕΔΕ για τον υπάλληλο του Συνδέσμου εναντίον του οποίου υπάρχουν καταγγελίες

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση καταγγελιών που εμπεριέχονται σε δημοσιεύματα εφημερίδας, αναφορικά με υπάλληλο του Συνδέσμου διέταξε ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Όπως τόνισε ο κ. Σγουρός, εκτός από την ΕΔΕ, θα ενημερώσει άμεσα την Εισαγγελία, προσκομίζοντας όλες τις καταγγελίες που έχουν αποσταλεί στον ΕΔΣΝΑ, προκειμένου να εξεταστούν σε βάθος και να αποδειχθεί η αλήθεια των αναφερομένων σε αυτές.

Με δεδομένο ότι η καταγγελία, όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα, περιστρέφεται σε γεγονότα παρελθόντων ετών με τα οποία η σημερινή διοίκηση δεν έχει καμία σχέση, ο κ. Σγουρός τόνισε ότι είναι εμφανής η προσπάθεια ορισμένων μυστικοσυμβούλων και κύκλων που κινούνται στις παρυφές της διαχείρισης των απορριμμάτων να εμπλέξουν τη σημερινή διοίκηση με περιστατικά άλλων περιόδων, τα οποία, αν και γνώριζαν, κρατούσαν επί σειρά ετών ως επτασφράγιστα μυστικά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σγουρός επεσήμανε ότι «είναι φανερό πλέον ότι οι επιλογές μας να συγκρουστούμε με λογικές του χθες στη διαχείριση των απορριμμάτων και η προσπάθεια που καταβάλλουμε να μπει ο Σύνδεσμος σε μια τάξη ξεβόλεψαν κάποιους από τις «θέσεις» τους. Το μήνυμά μας είναι σαφές και προς κάθε κατεύθυνση: δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Παιχνίδια στην πλάτη μας με το αμαρτωλό παρελθόν δεν πρόκειται να ανεχτούμε».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΕΔΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!