Δυτική Ελλάδα: Ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης ο Βασίλης Χατζηλάμπρου

  • Απο stergios
  • 8 Δεκεμβρίου 2018 - 14:45
  • Comments Off

Το βράδυ της Τετάρτης, σε αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας, συναντήθηκαν περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης από τους τρεις νομούς και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν (όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά) θα δώσουν και πάλι την μάχη των εκλογών.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν νέα συναντήσεις και επαφές , προκειμένου το ψηφοδέλτιο να στελεχωθεί με νέα πρόσωπα.

Η «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» θα στηριχθεί από την Λαϊκή Ενότητα, καθώς ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του, προ καιρού, στο SUPER B NEWS, όταν βρέθηκε στην Πάτρα, είχε υπογραμμίσει πως η ΛΑΕ θα στηρίξει στις περιφερειακές εκλογές το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Χατζηλάμπρου.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη το 2014 είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και είχε λάβει ποσοστό 16,81% (67.406 ψηφοδέλτια), πίσω από την παράταξη του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Ανδρέα Κατσανιώτη.

Στην πορεία του χρόνου, τόσο ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, όσο και οι περιφερειακοί του σύμβουλοι είχαν διαφοροποιηθεί από το κυβερνών κόμμα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!