Δυτ. Ελλάδα: Εγκρίθηκε διαδικασία δημοπρασίας για τη Μικρή Περιμετρική Πατρών

Εγκρίθηκε από το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας η διαδικασία της ανοικτής δημοπρασίας του έργου «Ολοκλήρωση Μικρής Περιμετρικής Πατρών (ΜΠΠ) και κατασκευή αγωγού ομβρίων Σ1 περιοχής Αρόης» προϋπολογισμού 27.000.00 ευρώ.

Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα για την επανεκκίνηση της κατασκευής της Μικρής Περιμετρικής Πατρών και την κατασκευή του αγωγού ομβρίων στην περιοχή της Αρόης.

Έτσι η ανάθεση του έργου σε ανάδοχο για την ολοκλήρωση του συνόλου των υπολειπόμενων εργασιών εγκρίθηκε οριστικά να γίνει με την εφαρμογή της διαδικασίας «περί ανοικτής δημοπρασίας» και πλέον απομένει η έγκριση των τευχών δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Το σημαντικό αυτό έργο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα για την Πάτρα πρόκειται επιτέλους να ξεκινήσει και πάλι μετά από χρόνια αναμονής και καθυστερήσεων, κυρίως λόγων των σοβαρών τεχνικών και νομικών εκκρεμοτήτων» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προσθέτοντας πως «η παράδοσή του στους πολίτες θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και κυρίως στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης. Το έργο αυτό καρκινοβατούσε για χρόνια και πλέον είμαστε σε θέση να πούμε ότι έχει βρεθεί λύση για την ολοκλήρωσή του».

 

 

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ


Αφήστε μια απάντηση