Δημοσκόπηση -Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Πατούλης -Τι γίνεται με τη δεύτερη θέση

  • Απο stergios
  • 18 Μαΐου 2019 - 20:00
  • Comments Off

Σταθερά πρώτος παραμένει ο Γιώργος Πατούλης σε νέα δημοσκόπηση εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία Innovation Metrisis Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά» βρίσκεται στην πρώτη θέση με 33,1%.

Στη δεύτερη θέση είναι η Ρένα Δούρου με 19,9%, ενώ στο 16,1% καταγράφεται ο Γιάννης Σγουρός. Ακολουθούν οι: Θάνος Τζήμερος με 5,2%, Ηλίας Παναγιώταρος με 4,9%, ο Γιάννης Πρωτούλης με 4,5%, Άλλος με 3,1%, Λευκό-Άκυρο-Αποχή 3,5%. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 9,7%.

Η παράσταση νίκης

Στην παράσταση νίκης, το 51,7% εκτιμά ότι νικητής θα είναι ο Γιώργος Πατούλης, ενώ το 12,7% πιστεύει ότι θα επικρατήσει η νυν περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Το 6,6% θεωρεί πιο πιθανή την επικράτηση του Γιάννη Σγουρού.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!