δημοπρατήθηκε η παράκαμψη Ομολίου στη Λάρισα

Την κατασκευή ενός ακόμη οδικού έργου δρομολογεί η νομαρχία Λάρισας. Πρόκειται για την παράκαμψη Ομολίου, ένα έργο που αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβαση στα παράλια του νομού.

Σε συνεδρίασή της η αρμόδια επιτροπή έργων της νομαρχίας αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής διαγωνισμού για τη δημοπράτηση του έργου. Tο έργο έχει προϋπολογισμό 5.900.000 ευρώ και αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Με την παράκαμψη του Ομολίου που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής γίνεται πιο γρήγορη και πιο ασφαλής η πρόσβαση στα παράλια του νομού, ενώ μπαίνουν οι βάσεις για την παραλιακή σύνδεση του νομού Λάρισας με το νομό Πιερίας.

Σύμφωνα με τη μελέτη της νομαρχίας Λάρισας η παράκαμψη Ομολίου θα ξεκινά από τον κόμβο Α-Εισόδου και περνώντας αριστερά και κάτω από το Ομόλιο θα καταλήγει στον κόμβο Β-Εισόδου επί της υφιστάμενης οδού Λάρισας-Ομολίου-Στομίου κοντά στο Νεκροταφείο. Θα έχει μήκος 2.600 μέτρα και το τελικό πλάτος του οδοστρώματος θα είναι 10 μέτρα, ενώ θα κατασκευαστεί γέφυρα πλάτους 25 μέτρων στο σημείο του ρέματος και θα πραγματοποιηθούν εργασίες διευθέτησής του.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]