δημοπρατήθηκε έργο για την βελτίωση του οδικού δικτύου Φαρσάλων

Προτεραιότητα σε ένα από τα πιο προβληματικά οδικά δίκτυα, της επαρχίας Φαρσάλων, δίνει η νομαρχία Λάρισας, η οποία προχώρησε στη δημοπράτηση ενός ακόμη μεγάλου έργου. Πρόκειται για τη βελτίωση – συντήρηση του δρόμου που ξεκινά από τη διασταύρωση της εθνικής οδού Βόλου μέχρι τα δένδρα και τη Σκοπιά του δήμου Ναρθακίου.

Πρόκειται για ένα δρόμο συνολικού μήκους 25 χλμ ο οποίος θα δεχθεί σοβαρές βελτιώσεις σε όλα τα φθαρμένα τμήματά του, τα οποία καθόρισε η αρμόδια επιτροπή τεχνικών της νομαρχίας κατά την επιθεώρησή της.

Ειδικότερα, θα αντικατασταθούν φθαρμένα τμήματα, θα γίνουν βελτιώσεις (διαπλατύνσεις) στροφών, κατασκευές τοιχίων αντιστήριξης και τεχνικά έργα σε όλο το μήκος του δρόμου, καθώς και διαγραμμίσεις/ σημάνσεις.

Παρά την ιδιαίτερη σημασία του για τους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων και ειδικά του δήμου Ναρθακίου, ο δρόμος έχει πολλά χρόνια να συντηρηθεί. «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανακατασκευάσει έναν πολύ σημαντικό αριθμό χιλιομέτρων σε όλο το δίκτυο που είχε χρόνια να δεχθεί τη φροντίδα της νομαρχίας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί η εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας σε όλο το νομό είναι υποχρέωσή μας», τόνισε ο αντινομάρχης Χρ. Καλομπάτσιος.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση