διάρρηξη στην Πολεοδομία της Νομαρχίας Αθήνας

Το κτήριο των διευθύνσεων Πολεοδομίας και Ανωνύμων Εταιρειών και Εμπορίου Ανατολικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών, επί της οδού Μεσογείων 372, στην Αγ. Παρασκευή, διέρρηξαν άγνωστοι πιθανότατα τα ξημερώματα,

Σύμφωνα με τις ως τώρα έρευνες, που διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα έχουν διαπιστωθεί μεταξύ των άλλων ζημιών, η ολοκληρωτική καταστροφή του συστήματος συναγερμού, η καταστροφή πορτών, παραθύρων και ντουλαπιών, ενώ ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν από τα γραφεία των δύο διευθύνσεων έχουν κλαπεί φάκελοι.

«Και η σημερινή διάρρηξη είναι το αποτέλεσμα του παραλογισμού, που για χρόνια έχει επιβληθεί στο δημόσιο. Από το 2004 έχω ζητήσει με επιστολές μου σε όλους τους υπουργούς δημόσιας Τάξης, τη φύλαξη των κτηρίων της Νομαρχίας, αλλά οι απαντήσεις που πήρα είναι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να παρέχει ανθρώπινο δυναμικό για τη φύλαξη, παρά μόνον περιπολίες», δήλωσε ο Νομάρχης Αθήνας Γιάννης Σγουρός.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!