Δέσμευση Κουμουτσάκου για τη δημιουργία πολυχώρου Αλληλεγγύης

Την «Κιβωτό του Κόσμου» που δραστηριοποιείται στην μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες παραμέλησης  και εγκατάλειψης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.  Συνομίλησε  με παιδιά  που φιλοξενούνται εκεί,  καθώς και με τον ιδρυτή της, Πατέρα Αντώνιο, ο οποίος τον ενημέρωσε  για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν τέτοιες προσπάθειες προσφοράς και αγάπης.

Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος  είχε βρεθεί κοντά σε άστεγους, άνεργους και κοινωνικά αποκλεισμένους συμπολίτες μας κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στους χώρους  του περιοδικού των αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ». Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με την ομάδα που συμβάλλει στην έκδοση του εντύπου και δήλωσε ότι είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε δράσεις που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο και να επανεντάξουν σταδιακά ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΠΟΥΧΩΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!