Δεν έχουν υπαλλήλους για διαθεσιμότητα

Απάντηση έδωσαν τρεις ΟΤΑ, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας στην aftodioikisi.gr και στο δήμοσίευμά της για τους ΙΔΑΧ ΔΕ σε 42 δήμους και τις 13 περιφέρειες*. Όπως λένε, δεν έχουν υπαλλήλους που να εμπίμπτουν στις «μετακινήσεις Μανιτάκη»Σύμφωνα με το Γραφείο Προσωπικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχει 19 ΙΔΑΧ ΔΕ κλάδων ΔΕ Διοικητικού, Διοικητικού-Λογιστικού και Διοικητικών Γραμματέων, εκ των οποίων οι 8 «εμπίπτουν» στις διατάξεις Μανιτάκη για τι διαθεσιμότητα. Ωστόσο, εξαιρούνται επειδή -σύμφωνα με τις προϋποθέσεις- είναι σε τμήμα με λιγότερα από 10 άτομα.

Όπως ισχυρίζεται η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, «ουδείς υπάλληλος δεν τίθεται σε διαθεσιμότητα, καθώς δεν εμπίπτει καμία των περιπτώσεων εργαζομένων στο Νόμο 4093/2012, στις διατάξεις που αφορούν την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και τις ερμηνευτικές εγκυκλίους».

Τέλος, σύμφωνα με το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, τα στοχεία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «είναι λανθασμένα, δεδομένου ότι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 4093/2012 και δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας για κανένα υπάλληλό <!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } —μας».

* εδώ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!