Δεν αλλάζει το καθεστώς των εκπτώσεων στην ΠΕ Ηρακλείου

Το καθεστώς των 2 εκπτωτικών περιόδων, Ιανουάριος-Φεβρουάριος και Ιούλιος-Αύγουστος, θα ισχύσουν και το 2019 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε στη Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με την συμμετοχή εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, των εμπορικών συλλόγων της Π.Ε. Ηρακλείου, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, της ΟΕΒΕΝΗ και στελεχών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης-τμήμα εμπορίου.

«Το πρόβλημα της αγοράς δεν είναι οι εκπτώσεις. Αν δεν έχουν χρήματα οι καταναλωτές τι να τις κάνεις τις εκπτώσεις… Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να ρυθμιστεί το θέμα των εκπτώσεων και δεν διαταράξαμε αυτό που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, και η πρόταση και των εργαζομένων και των εμπόρων είναι να καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης μετά την λήξη της σύσκεψης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!