χατζάρας-δεν-είμαι-ναζί-προσπαθούν-να-1240537
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 03.10.2023 | 15:53

Χατζάρας: Δεν είμαι ναζί, προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σγουρό

Οι συκοφάντες προσπαθούν μέσω εμού να χτυπήσουν τον Γιάννη Σγουρό, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική, Σπύρος Χατζάρας, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα ναζιστικά και ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο ίδιος στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, όσο και ο εκλεκτός του στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, ζήτησαν την αποπομπή Χατζάρα από τα ψηφοδέλτια, ειδάλλως όπως λένε το ΠαΣοΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης πρέπει να άρουν την υποστήριξή τους προς τον Γιάννη Σγουρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπύρου Χατζάρα:

«Έζησα και ζω με διαφάνεια. Οι συκοφάντες δεν με αγγίζουν. Επιχειρούν να βλάψουν τον Γιάννη Σγουρό. Τα κατασκευασμένα εναντίον μου δημοσιεύματα  είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά. Είμαι δημοσιογράφος 49 χρόνια. Οι διαφορές μου με τους Αποστάτες και τους Χουντικούς είναι πολύ παλιές. Σήμερα μου θύμισαν τις μέρες του ’89. Υπηρέτησα και υπηρετώ χωρίς ιδιωφέλεια για 50 και πλέον χρόνια την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία την Λαϊκή Κυριαρχία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Αλήθεια. Δεν ήμουν ποτέ, ούτε είμαι φιλοΝΑΖΙ ούτε Αντισημίτης. Τελεία και παύλα»