Μπάνερ κυκλοφοριακής αγωγής αναρτήθηκαν στη δράμα

Σαράντα πέντε μπάνερ με μηνύματα κυκλοφοριακής αγωγής ανάρτησε σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας του νομού δράμας και στις έδρες των δήμων Καλαμπακίου, δοξάτου, Προσοτσάνης και Κ. Νευροκοπίου, η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση και την τροχαία, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για την ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας, με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η δαπάνη κατασκευής προήλθε από χορηγία των εταιρειών «Dukes – Σχολές Οδηγών, δόβρος – Σπανδωνίδης Ο.Ε.» και «VIRUS – διαφημιστική».

Υπενθυμίζεται ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δράμας στηρίζει κάθε χρόνο την προσπάθεια της Τροχαίας για ενημέρωση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας, είναι όμως η πρώτη φορά που ιδιώτες συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και αυτό αποτελεί ένα ενθαρρυντικό μήνυμα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!