Μπακογιάννης: Αν ζούσε ο πατέρας μου, δε θα ήμουν εγώ Περιφερειάρχης

Συνέντευξη στην Ertopen 106.7 έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας κατά κύριο λόγο σε ερωτήσεις ακροατών.

Πολλές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσαν τις θέσεις ευθύνης που έχουν λάβει κατά καιρούς μέλη της οικογένειας του, από τον παππού του Κώστας Μητσοτάκη, ο οποίος και διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας έως και τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, και πόσο τον βοήθησαν στην πολιτική του καριέρα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Στην τοπική αυτοδιοίκηση δε μετράει το όνομα. Ο παππούς μου, Κώστας Μητσοτάκης, υπήρξε πρωθυπουργός, αλλά δεν ήρθε ποτέ στο Καρπενήσι να μαζέψει σκουπίδια. Η μάνα μου, η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν έκανε ένα έργο εδώ στην Περιφέρεια μας. Στην τοπική αυτοδιοίκηση κρίνεσαι αν κάνεις καλά τη δουλειά σου».

Σε επόμενη ερώτηση για τον αν θα ήταν σήμερα Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αν δεν προερχόταν από τη γνωστή οικογένεια πολιτικών σημείωσε: «Έχω μέσα μου και τον Κώστα Μητσοτάκη και την παπα-Κώστα Μπακογιάννη, που πήγαινε στα χωριά της Στερεάς Ελλάδας και λειτουργούσε. Αλλά να σας πω κάτι, αν ζούμε ο Παύλος Μπακογιάννης, ο πατέρας μου, εγώ δε θα ήμουν Περιφερειάρχης, θα ήταν εκείνος».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!