Μπακογιάννης «καρφώνει» υπουργό που «κρύφτηκε»: Είπε ψέματα ότι πήγε Μαξίμου

Υπουργό της κυβέρνησης, χωρίς να τον κατονομάζει, «καρφώνει» με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο faceboook ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Συγκεκριμένα, όπως γράφει, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, για να μην συναντήσει Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού από τη Λαμία, προεδρείο οργανισμού από την Θεσσαλονίκη, Δήμος, Επιμελητήριο και Περιφέρεια, «καθώς ήξερε πως θα διαφωνήσουμε, κρύφτηκε», λέγοντας ότι «έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου».

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης:

Καλημερα! Οκτώ χρόνια στην αυτοδιοίκηση νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Λάθος. Πρόσκληση από Υπουργό, για σύσκεψη στο γραφείο του χθες. Κατεβαίνει Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού από τη Λαμία, προεδρείο οργανισμού από την Θεσσαλονίκη, Δήμος, Επιμελητήριο, Περιφέρεια. Όταν μπαίνουμε μέσα,μας λένε ότι ο υπουργός έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου, «ξέρετε συμβαίνουν αυτά» μας λένε, «Ναι βέβαια» απαντάμε εμείς. Κάνουμε την συζήτηση στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του. Φεύγοντας, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Υπουργός ήταν στο γραφείο του, αλλά υποθέτω, επειδή ήξερε πως θα διαφωνήσουμε, κρύφτηκε. Δεν περιγράφω άλλο…? (Ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά του είναι γιατί δεν είναι τα πρόσωπα το θέμα μας, η νοοτροπία είναι το πρόβλημα).

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΦΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΡΥΦΤΗΚΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!