Αχαΐα: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή της Ιχθυόσκαλας Πατρών

Η σύμβαση για τη βελτίωση και την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων στην Ιχθυόσκαλα της Πάτρας υπεγράφη από τον τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο του έργου. Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ έχει προϋπολογισμό 2.209.447 ευρώ και ο χρόνος για την ολοκλήρωσή του ανέρχεται στους 16 μήνες.

Στο κτήριο της Ιχθυόσκαλας, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα γίνουν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των βλαβών που σημειώθηκαν από το σεισμό του 2008, θα γίνουν μονώσεις και αντικαταστάσεις δαπέδων, παρεμβάσεις στον ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό της εξοπλισμό ενώ θα προστεθεί και ένας επί πλέον όροφος.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρέστη και ο Χαράλαμπος Κάντζαρης, εκπρόσωπος της Ιχθυόσκαλας, ενώ μετά την υπογραφή ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί ολοκληρώθηκαν όλα τα αναγκαία προηγούμενα στάδια και η υπόθεση έφτασε στην υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών.

«Από εδώ και πέρα μας ενδιαφέρει η άρτια εκτέλεση του έργου μέσα στα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα. Επί πλέον θεωρώ ότι οι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας δεν θα προσφέρουν μόνο καλύτερες συνθήκες εργασίας όσων εργάζονται και δραστηριοποιούνται εκεί, αλλά μπορεί να συμβάλλει και σε μια περαιτέρω ανάπτυξη του κύκλου των εργασιών της προς όφελος της τοπικής οικονομίας», σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!