Αυγενάκης: Δεν θα δώσουμε χρίσμα στον Τατούλη -Αντιδράσεις «γαλάζιων» στελεχών

«Ως Ν.Δ. πορευόμαστε σε μία οδό που έχει χαραχθεί απ’ την κεντρική διοίκηση του κόμματος και αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται παντού, άρα και στην Πελοπόννησο. Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Ν.Δ. Είναι στο χέρι του, όπως και των συνεργατών του, να δείξει δείγματα τέτοια, ώστε να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχουν δύο στρατηγικές, αλλά υπάρχει μία ενιαία, ένα πνεύμα συνεργασίας και μία εφαρμογή πολιτικής που θα προσφέρει έργο για την κοινωνία και τους πολίτες».

Αυτή την απάντηση, έδωσε, απ’ την Τρίπολη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε ερώτηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ, για το τι θα πράξει με τον κ. Π. Τατούλη, η επίσημη Ν.Δ. στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Αυγενάκης, δήλωσε επίσης, ότι, η Ν.Δ. δεν θα δώσει επίσημα χρίσματαστις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά, όπου διαπιστώσει έργο και όπου κρίνει τα πρόσωπα, ως αξιόλογα, θα τα στηρίξει ουσιαστικά.

«Δουλεύουμε, όλο αυτό το διάστημα, πάνω στην καταγραφή και στην αξιολόγηση των πάντων», δήλωσε με έμφαση ο κ. Αυγενάκης.

Για το σχέδιο νόμου του λεγόμενου «Κλεισθένη 1», ο κ. Αυγενάκης, μίλησε για χάος και για διάλυση της Αυτοδιοίκησης και τόνισε, ότι η Ν.Δ., κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψει να γίνει.

Και κατέληξε ως εξής: «Η κοινωνία και η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φέρει άμεσα, μία συνολική μεταρρύθμιση για την Αυτοδιοίκηση, που θα επενδύει πάνω σε ισχυρές βάσεις. Θέλουμε μία Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες, μία Αυτοδιοίκηση οικονομικά αυτοδύναμη».

Στελέχη της ΝΔ στην περιοχή και αντιπεριφερειάρχες με αφορμή τις δηλώσεις Αυγενάκη, τόνισαν:

«Είναι πράγματι περίεργη η τοποθέτηση Αυγενάκη. Δεν είναι σαφής και ξεκάθαρη.Δεν ξέρω κάποια  γαλάζια στελέχη της Πελοποννήσου, οι μεγάλοι πολέμιοι του Τατούλη ,πώς θα αισθάνονται με  αυτή την “μεσοβέζικη” απάντηση. Και ακριβώς επειδή είναι μεσοβέζικη έρχονται τα γαλάζια στελέχη της Νέας Πελοποννήσου, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι να πιέσουν ,στην ουσία, την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Kαι βάζουν το χέρι επί τον τύπο των ήλων. Τι λένε;

Εμείς είμαστε τα στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ στην Πελοπόννησο

Εμείς οι περιφερειακοί σύμβουλοι  εγγυόμαστε τον άρρηκτο δεσμό του κόμματος με την κοινωνία

Στηρίζουμε Τατούλη όσο στηρίζουμε και τη ΝΔ

η ΤΑΚΤΙΚΉ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΎ δε χωρά .

Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ. Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό.»

Τζανετέα Ντία – Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας,

Παναγιωτοπούλου Ελένη – Αντιπεριφερειάρχης και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε.,

Γκίκας Αθανάσιος – Αντιπεριφερειάρχης,

Μπούζα Αντωνία – Αντιπεριφερειάρχης,

Γκούνης Αποστόλης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Καρράς Παναγιώτης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Κατσίρης Γιάννης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Παπαφωτίου Απόστολος – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Πετρίτσης Γεώργιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Πισιμίσης Αθανάσιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Σιδέρης Βασίλης – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΧΡΙΣΜΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΤΑΤΟΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!