Αττική: Ποια σχολεία μπορεί να ανοίξουν σήμερα
Τετάρτη
17
Νοέμβριος
Back
Κλειστά προληπτικά και για έλεγχο όλα τα σχολεία στον Δήμο Τρικκαίων

Αττική: Ποια σχολεία μπορεί να ανοίξουν σήμερα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο να λειτουργήσουν τα σχολεία που είναι σε απογευματινή βάρδια.

«Δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για τα απογευματινά σχολεία αν δούμε λιακάδα και μια διαφορετική εικόνα, είναι κρίμα να χάνονται μαθήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

«Δεν παίζουμε σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά και τις μετακινήσεις» τόνισε ο κ. Πατούλης συμπληρώνοντας πως «υπάρχει η πρόβλεψη για τα σχολεία, γιατί είναι καλύτερα να προλαμβάνεις και ας είναι υπερβολικό το μέτρο».

«Υπήρξαν ακραία φαινόμενα, υπήρχαν προβλέψεις από τους μετεωρολόγους και η πόλη λειτουργούσε με προσοχή. Πέρασε ξώφαλτσα από την Αττική στην ακραία του φάση το φαινόμενο και υπήρξαν βάσει των μετεωρολογικών προβλέψεων κάποια προληπτικά μέτρα, γιατί είχε γίνει αναφορά για πάρα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα για το διάστημα 03:00-06:00 το πρωί. Ευτυχώς ήταν λιγότερα του αναμενόμενου και γι’ αυτό παραδόθηκε στην κυκλοφορία γρηγορότερα ο Κηφισός και η παραλιακή, στις 06:30 αντί στις 08:00» επισήμανε ο ίδιος.

Για τα προβλήματα που δημιούργησε ο «Μπάλος» ο Περιφερειάρχης είπε: «Στο σημείο, κοντά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου έγινε υπερχείλιση λόγω του Ιλισού, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί η απορροή των υδάτων και θα έχουν απομακρυνθεί τα φερτά. Όλα τα υπόλοιπα έχουν αποκατασταθεί, πλήρως».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!