Αττική: Παράταση στη μεταφορά 18.000 μαθητών

Την παράταση των συμβάσεων για τη μεταφορά των 18.000 μαθητών αποφάσισε ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο. Η παράταση των συμβάσεων ορίστηκε συγκεκριμένα να ισχύσει:

–       μέχρι 30/06/2013 για τη μεταφορά των μαθητών ΑμΕΑ και

–       μέχρι 30/03/2013 για τους μαθητές των μουσικών, καλλιτεχνικών, διαπολιτισμικών και άλλων σχολείων.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει κάθε χρόνο περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταφορά, ενώ το Σεπτέμβριο του 2012 και μπροστά στο ενδεχόμενο η σχολική χρονιά να ξεκινούσε και οι μαθητές να μην είχαν μέσο να φτάσουν στα σχολεία τους, διέθεσε επιπλέον 3 εκατ. αποκλειστικά από δικούς της πόρους.

Μάλιστα η Περιφέρεια προχωρά και ένα βήμα παραπέρα: θα συνεργαστεί με το ΕΜΠ, προκειμένου να εκπονήσει  από κοινού μελέτη, στην οποία θα γίνεται αναλυτική επεξεργασία των δρομολογίων που ακολουθούνται για τη μεταφορά των μαθητών, ώστε αυτά να είναι περισσότερο λειτουργικά και ευέλικτα και παράλληλα ο ανασχεδιασμός τους να συμβάλει στη μείωση του σχετικού κόστους.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]