Αττική: Μηνυτήρια αναφορά για τη… διαφορά στην παράδοση νερού στην Αίγινα

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, αναφορικά με τη μεταφορά του νερού στην Αίγινα, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, στην αναφορά του προς τον εισαγγελέα, κατέθεσε σχετικό φάκελο με όλα τα στοιχεία, από τα οποία προκύπτουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των ποσοτήτων που παραδίδονταν από την ΕΥΔΑΠ στους υδρομεταφορείς και αυτών που παραλαμβάνονταν από τους αρμόδιους του δήμου Αίγινας, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2009- Αύγουστος 2012.

Στον σχετικό φάκελο, σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Νήσων, παρέδωσαν στοιχεία ο δήμος Αίγινας, η ΕΥΔΑΠ, αλλά όχι οι υδρομεταφορείς. Σημειώνεται ότι την ευθύνη της διαδικασίας μεταφοράς, έχει κατά τον νόμο ο δήμος Αίγινας, ο οποίος με διαγωνισμό αναθέτει σε εταιρείες υδρομεταφορών το έργο. Η Περιφέρεια Αττικής επιχορηγεί κάθε χρόνο τη μεταφορά νερού μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η υδροδότηση στο νησί.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΗΝΥΣΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ, Π.Ε. ΝΗΣΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!