Αττική: Λωποδύτες πήραν χρήματα από επιχειρηματίες υποδυόμενοι ελεγκτές της Περιφέρειας

Την προσοχή των επιχειρηματιών της περιοχής εφιστά με ανακοίνωσή της η  Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα, καθώς, όπως ενημερώνει,  σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής των Μελισσίων, σημειώθηκαν περιστατικά κατά τα οποία άγνωστα άτομα, υποδυόμενα τους υγειονομικούς υπαλλήλους της Περιφέρειας απέσπασαν χρηματικά ποσά από ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, υποσχόμενα δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας.

«Αμέσως υπήρξε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές, με τις οποίες η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντολογικής Υγιεινής βρίσκεται σε συνεργασία για τον εντοπισμό των δραστών. Η Περιφέρεια εφιστά την προσοχή στους υπεύθυνους των επιχειρήσεων και τους καλεί να ζητούν τα απαραίτητα έγγραφα (υπηρεσιακή ταυτότητα) από τους ελεγκτές καθώς και να καταγγέλλουν στις αστυνομικές αρχές ανάλογα περιστατικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΠΑΤΗ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!