ΑΣΚ-ΟΤΑ κατά Σγουρού-Ζαχαρόπουλου για τις κινητοποιήσεις στον ΕΔΣΝΑ

Τον περιφερειάρχη Αττικής, «πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ», Γιάννη Σγουρό, καταγγέλλει η ΑΣΚ-ΟΤΑ «για τη χρησιμοποίηση των δυνάμεων καταστολής και της απεργοσπασίας» στο Σύνδεσμο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΣΚ-ΟΤΑ, «χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τις δυνάμεις καταστολής και τις δυνάμεις της απεργοσπασίας με το γνωστό απεργοσπάστη πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΕΔΣΝΑ Γιώργο Ζαχαρόπουλο (επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) , εμποδίζει τους συναδέλφους μηχανικούς της ΕΜΔΥΔΑΣ και του ΕΔΣΝΑ να μπουν στα γραφεία του Συνδέσμου στα πλαίσια της απεργιακής τους κινητοποίησης».

Ο Γ. Σγουρός, που οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει αποστείλει λίστες, «θέλει την Αυτοδιοίκηση πεδίο εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών όπως ακριβώς υποστηρίζει και το κόμμα του, που συμμετέχει στην κυβέρνηση που λεηλατεί και καταστρέφει την Ελληνική κοινωνία. Αυτές οι πολιτικές μόνο με την χρήση βίας και της απεργοσπασίας μπορούν να επιχειρηθούν», καταλήγει η ΑΣΚ-ΟΤΑ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΔΣΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!