Αρχίζει τη δευτέρα η διανομή κουπουνιών για φθηνότερο ψωμί στη Λάρισα

Αρχίζει από την ερχόμενη δευτέρα 25 Μαΐου, η διανομή κουπονιών από τη νομαρχία Λάρισας σε όλους τους ανέργους του νομού για την αγορά ψωμιού και άλλων αρτοποιημάτων με έκπτωση 20% για όλο καλοκαίρι.

Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Λάρισας την οποία στηρίζει η νομαρχία, διαθέτοντας μέσα και προσωπικό για τη διανομή των κουπονιών, με σκοπό να στηριχθούν άνεργοι πολίτες στην δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Τα κουπόνια ισχύουν για όλους τους φούρνους – μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Λάρισας οι οποίοι θα φέρουν στις βιτρίνες τους ειδικό σήμα της Ομοσπονδίας και της Συντεχνίας Αρτοποιών. Από το κοινωνικό αυτό μέτρο αυτό εκτιμάται ότι μπορούν να ωφεληθούν 3.000 με 4000 άνεργοι από όλο το νομό. 

                                                                   Πώς θα γίνει η διανομή

Οσοι είναι άνεργοι, μπορούν από την ερχόμενη δευτέρα 25 Μαΐου και για τις επόμενες δυο εβδομάδες να προσέρχονται στη νομαρχία, σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί προσκομίζοντας απλά την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕδ και την ταυτότητα τους για την παραλαβή των εκπτωτικών κουπονιών.

Ο χώρος διανομής βρίσκεται στην πολεοδομία της νομαρχίας. Οι δικαιούχοι, θα πρέπει να εισέρχονται στη νομαρχία από την είσοδο της οδού Κουμουνδούρου, και ακριβώς δίπλα στην είσοδο θα υπάρχει υπάλληλος που θα μοιράζει τα κουπόνια.

Οι άνεργοι θα προσέλθουν στη νομαρχία μια και μοναδική φορά, αφού τα κουπόνια που θα τους δοθούν θα ισχύουν για ολόκληρο το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα από 1ης Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου. Κουπόνια θα δοθούν για όλες τις μέρες εκτός Κυριακής που οι φούρνοι είναι κλειστοί.

Τα κουπόνια θα φέρουν ημερομηνία και θα ισχύουν μόνο για την ημέρα για την οποία εκδίδονται. Οι κάτοχοι τους θα τα παραδίδουν στους αρτοποιείο της επιλογής τους και θα τυγχάνουν έκπτωσης όχι μόνο στο ψωμί, αλλά σε όλα τα αρτοποιήματα που θα αγοράζουν οι άνεργοι που θα θελήσουν να επωφεληθούν του μέτρου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση