Αρναουτάκης προς Χαν: Στόχος μας να κάνουμε την Κρήτη πρότυπο ανάπτυξης - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
28
Νοέμβριος
Back

Αρναουτάκης προς Χαν: Στόχος μας να κάνουμε την Κρήτη πρότυπο ανάπτυξης

Την ανάδειξη της Κρήτης σε νησί πρότυπο ανάπτυξης με πυλώνες την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της, την έρευνα και καινοτομία καθώς και την πράσινη ανάπτυξη, επεσήμανε σε συνάντηση του με τον Ευρωπαίος επίτροπος Γιοχάνες Χαν, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Αναλυτικά ο κ. Αρναουτάκης έκανε λόγο για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας, για ανάδειξη της Κρήτης σε διεθνή πόλο έρευνας και καινοτομίας, για ενίσχυση της εξωστρέφειας προωθώντας τη διεθνή εικόνα της Κρήτης, για ενσωμάτωση της αειφορίας στις αναπτυξιακές επιλογές και παρεμβάσεις και εξασφάλιση αποτελεσματικής οργάνωσης και διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης.

Σημειώνεται ότι ο Ευρωπαίος επίτροπος  είχε συνάντηση το τελευταίο διήμερο με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας στην Αθήνα, με την συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, με στόχο την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ, και την παρουσίαση των ελληνικών προτάσεων για την βελτίωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων.

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!