Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αναδεικνύει στο εξωτερικό τη γαστρονομία των νησιών  

Την κουζίνα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου ταξιδεύει η Πρέσβης της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προκειμένου να γνωρίσει όλη η Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, τη γαστρονομική ταυτότητα αυτών των νησιών.

Με καταγωγή από την Πάρο και αστείρευτες γνώσεις στην μαγειρική, η διακεκριμένη σεφ βρίσκεται στο πλευρό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, βάζοντας το «λιθαράκι» της στην ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου, του πολιτισμού, και των τοπικών προϊόντων των νησιών της.

Πρόσφατα μάλιστα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μάγεψε το πιο απαιτητικό κοινό, αυτό της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα μυστικά της  γαστρονομικής παράδοσης του Νοτίου Αιγαίου, μπροστά σε δημοσιογράφους  γεύσης και γαστρονομικού τουρισμού, food & beverage opinion leaders και bloggers γαστρονομίας, στον ναό της Γαστρονομίας των ΗΠΑ, το James Beard Foundation.

Ένας γαστρονομικός πλούτος και μια κουζίνα, από τις αρχαιότερες και πλουσιότερες του κόσμου, που της δίνεται τώρα η δυνατότητα να τη γνωρίσει όλη η Ευρώπη και όχι μόνο, έχοντας στο πλευρό της, τη διάσημη σεφ, ως Πρέσβη της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2019, ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!