Αποχώρησε η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση του Π.Σ. Πελοποννήσου- Για «προσπάθεια υποβάθμισης» μιλάει η πλειοψηφία

«Προσπάθεια υποβάθμισης του ανώτατου συλλογικού πολιτικού οργάνου της Πελοποννήσου», χαρακτήρισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, την απόφαση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δριμεία κριτική άσκησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, πλην της παράταξης «Πελοπόννησος Οικολογική» και της επικεφαλής της κ. Δήμητρας Λυμπεροπούλου.

Με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τα μέλη της πλειοψηφίας καυτηρίασαν τη συμπεριφορά εκείνων των μελών της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν πριν τη λήξη της συνεδρίασης και ενώ έπρεπε να συζητηθούν σοβαρά θέματα που απασχολούν άμεσα τους Πελοποννήσιους πολίτες.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ψελλίσουν στείρες αντιπολιτευτικές κορώνες και παράλληλα να προτείνουν την αναβολή όλων σχεδόν των θεμάτων, χωρίς ωστόσο να έχουν να αντιπροτείνουν απολύτως τίποτα.

Η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αποκάλυψε το πώς αντιλαμβάνονται το ρόλο τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη πενταετία για τον τόπο μας, υιοθετώντας έναν άκρατο λαϊκισμό και μια πάσχουσα συνδικαλιστική τακτική προηγουμένων δεκαετιών.

Αξιοσημείωτο είναι, τέλος, ότι στην αποχώρηση των μελών της αντιπολίτευσης συμμετείχαν και οι εκπρόσωποί τους στο Προεδρείο, εγκαταλείποντας τον θεσμικό τους ρόλο στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση