Απορροφητικότητα ΕΣΠΑ: Περιφερειάρχης «πήδηξε» δύο συναδέλφους του για να πιάσει τη βάση

Μετά την «γαλάζια» περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριτιάνα Καλογήρου, ακόμη ένας, επίσης, «γαλάζιος» συνάδελφός της επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφορικά με την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr. Και εκείνος όπως η κ. Καλογήρου επέλεξε να αμφισβητήσει τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιο του κόμματός του στο δήμο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Όχι, όμως, όπως η συνάδελφός του του Βορείου Αιγαίου, που εισάγοντας την καινοφανή θεωρία ότι καθώς βρισκόμαστε στην αρχή (!!!) του ΕΣΠΑ (σ.σ. πέντε χρόνια μετά την έναρξή του και δύο πριν την ολοκλήρωσή του) δεν μετρούν οι δαπάνες (σ.σ. δηλαδή, τα χρήματα που έχουν πέσει στην αγορά) αλλά οι εντάξεις έργων (σ.σ. δηλαδή οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί). Αλλά με μια (νέα) εξίσου καινοφανή με τις κυρίας Καλογήρου, θεωρία ότι οι περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου είναι ενταγμένες στο «στόχο 2» και άρα βρίσκονται… εκτός συναγωνισμού!!!

Με αυτό τον τρόπο, ο «πονηρός» περιφερειάρχης Ηπείρου, αδειάζοντας τους δύο συναδέλφους του και, μάλιστα, ομοϊδεάτες (σ.σ. Μπακογιάννης και Χατζημάρκος), που βρίσκονται πάνω από εκείνον στην απορροφητικότητα, «πηδάει» δύο θέσεις και από την έκτη («κάτω από τη βάση»), τσουπ βρίσκεται στην τέταρτη («πάνω από τη βάση»).

Με άλλα λόγια, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον κ. Καχριμάνη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα…

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!