ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Π.Αττικής: Βρέθηκε ο υποψήφιος της ΝΔ -Τι θα κάνει ο Γ. Πατούλης

Ανατροπή στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. Η υποψηφιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη απομακρύνεται και επανέρχεται αυτή του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη που, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, είχε ατονίσει το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κ. Παχατουρίδης που εκλέγεται επί πέντε συνεχείς θητείες δήμαρχος Περιστερίου και μάλιστα με υψηλά ποσοστά (σ.σ. 62% ΤΟ 2014), και ήταν ο διακαής πόθος του προέδρου της ΝΔ, συναντήθηκε με τον Κυρ.Μητσοτάκη προ δεκαημέρου, με την συμφωνία των δύο ανδρών να βρίσκεται πολύ κοντά.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η συμφωνία προβλέπει ο δήμαρχος Περιστερίου να λάβει τις τελικές του αποφάσεις το επόμενο διάστημα και να ανακοινώσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής στα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου, ώστε στη συνέχεια η ΝΔ να παράσχει την στήριξή της.

Η διέξοδος του Γ.Πατούλη

Η συνάντηση (και συμφωνία) του προέδρου της ΝΔ με τον δήμαρχο Περιστερίου εξηγεί και τον εκνευρισμό του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη ο οποίος είχε επίσης συναντηθεί τον περασμένο Ιούλιο με τον κ. Μητσοτάκη με τους δύο άνδρες να συζητούν για την Περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα, πηγές της Πειραιώς μέχρι πριν από 15 ημέρες τόνιζαν ότι είναι πολύ κοντά μία υποψηφιότητα Πατούλη στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Τώρα που άλλαξαν τα δεδομένα, ο σχεδιασμός είναι, μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας Παχατουρίδη, να βρεθεί μία διέξοδος για τον κ. Πατούλη ο οποίος θα μπορούσε να είναι είτε υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Αττικής είτε υποψήφιος ευρωβουλευτής, προκειμένου να αποφευχθεί ο «γαλάζιος» εμφύλιος με τον Κ. Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα το δεχθεί ο κ. Πατούλης. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!