Από τη λίμνη Πλαστήρα ξεκινά η τουριστική συνεργασία Καρδίτσας Τρικάλων

Την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, έναν από τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της δυτικής Θεσσαλίας, όπου έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου επέλεξαν οι νομάρχες Καρδίτσας και Τρικάλων Φώτης Αλεξάκος και Ηλίας Βλαχογιάννης, για δημοσιοποιήσουν την κοινή τους απόφαση για ουσιαστική συνεργασία στον τομέα του τουρισμού.

Τους τομείς και τον τρόπο συνεργασίας θα εξειδικεύσουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές Πολιτισμού – Τουρισμού των Νομαρχιών με στόχο ώστε να υπάρξει στο άμεσο μέλλον κοινή προσπάθεια τουριστικής προβολής των δύο Νομών. Για το σκοπό αυτό οι δύο προαναφερόμενες Επιτροπές θα συναποφασίσουν για κοινά περίπτερα σε εκθέσεις τουρισμού, καθώς και για την έκδοση κοινού πληροφοριακού υλικού, έντυπου ή ψηφιακού, που θα αφορά την τουριστική προβολή των δύο Νομών.

Επιδίωξη, των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων είναι να βελτιωθεί και η συνεργασία των επιχειρηματιών των δύο Νομών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!