Απ.Τζιτζικώστας: «Πάνω από όλα η Κεντρική Μακεδονία.

«Είμαστε αποφασισμένοι μακριά από εντολές και συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Πάνω από όλα η Κεντρική Μακεδονία. Εσείς, εδώ στον Πολύγυρο, εδώ στη Χαλκιδική μας, αντιλαμβάνεστε πως το ενδιαφέρον μου για τον τόπο δεν πρόεκυψε ξαφνικά. Είμαι, είμαστε, εδώ για να πετύχουμε μια ανθρώπινη σύγχρονη Περιφέρεια». Με αυτά τα λόγια ευχαρίστησε τους Χαλκιδικιώτες και τους κατοίκους του Πολυγύρου για τη στήριξη που δείχνουν στην «Αλληλεγγύη» ενόψει των εκλογών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του Συνδυασμού, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Περιφερειάρχης μίλησε σε εκδήλωση φίλων και στελεχών της «Αλληλεγγύης»  στον Πολύγυρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή και συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο και τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του αυτοδιοικητικού συνδυασμού.

Κατά την ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομών που υλοποιούνται στη Χαλκιδική. Ο κ. Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στο Οδικό τμήμα Ποτίδαια – Κασσανδρεία προϋπολογισμού 66,6 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα, στη βελτίωση του τμήματος Θέρμη – Γαλάτιστα, στην Παράκαμψη Αρναίας και στην Περιμετρική οδό Πολυγύρου που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία. Όπως επίσης και  στα έργα στον Άγιον Όρος, στα έργα για τη διαχείριση των απορριμμάτων και των λυμάτων σε όλη τη Χαλκιδική συνολικού προϋπολογισμού47 εκ.ευρώ, στο  Βιολογικό καθαρισμό της Αμμουλιανής, την ενίσχυση των υποδομών εκπαίδευσης με 32 εκ.ευρώ, τα έργα στο τομέα του πολιτισμού προϋπολογισμού10 εκ.ευρώ, τη διευθέτηση και αποκατάσταση του χειμάρρου Κασσανδρινού – Φούρκας καθώς και τον εξοπλισμό για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως « Το ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα μας βασίζεται σε δύο πυλώνες: τον Πρωτογενή Τομέα και τον Τουρισμό. Η Χαλκιδική, χωρίς αμφιβολία, υποστηρίζει και τους δύο με τεράστια πλεονεκτήματα. Τώρα όμως πάμε για τα καλύτερα, με σχέδιο, διάθεση και τεχνογνωσία. Μέσα από το πρόγραμμά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Κεντρική Μακεδονία που θα δημιουργήσει βιώσιμες θέσεις απασχόλησης. Με στοχευμένες δράσεις θέλουμε να χτίσουμε μια σύγχρονη Μακεδονία και να δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά, τη γενιά μου».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΠΕΡΟΙΔΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!