Αντ/ρχης Πειραιά: Kατώτερο των προσδοκιών το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή

«Τα αποτελέσματα από το πρώτο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων στο Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά δεν ήταν τα αναμενόμενα, παρά το γεγονός ότι το άνοιγμα συνδυάστηκε με την έναρξη των εκπτώσεων και με πολύ καλό καιρό», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου», και συμπλήρωσε:

«Μια πρώτη αποτίμηση δεν δείχνει αύξηση του εβδομαδιαίου τζίρου, ο οποίος παραμένει στα ίδια επίπεδα αλλά μόνο αύξηση του λειτουργικού κόστους των καταστημάτων με την μία ημέρα επιπλέον.
Στο πλαίσιο αυτό δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους πρόωρους πανηγυρισμούς της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΝ και κυρίως το κάλεσμα του Υπουργού & Υφυπουργού Ανάπτυξης στους Αντιπεριφερειάρχες να εγκρίνουν το άνοιγμα για περισσότερες Κυριακές.
Εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά ήδη έχουμε αποφασίσει να μην επιτρέψουμε το άνοιγμα καμία επιπλέον Κυριακή πέραν των επτά που με νόμο καθιέρωσε η Κυβέρνηση. Θα παρακολουθούμε το θέμα και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την προστασία των εργαζομένων και των μικροεπαγγελματιών αυτοαπασχολούμενων εμπόρων, που κινδυνεύουν να γίνουν βορά των μεγάλων εμπορικών καταστημάτων, θα αποφασίσουμε τις περαιτέρω ενέργειές μας».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!