Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου: Ευχαριστίες για την κατάσβεση πυρκαγιάς

«Ήταν πολύ σημαντική η άμεση ανταπόκριση και η έγκαιρη συμμετοχή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εμπλεκόμενων υπηρεσίων αλλά και ιδιωτών και πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, εκφράζοντας συγχαρητήριες ευχές πρωτίστως στους Πυροσβέστες που συμμετείχαν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Επίσης, συνεχάρη όλα τα στελέχη των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και ευχαρίστησε τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, τους Εθελοντές και ιδιαιτέρως τους ιδιώτες ιδιοκτήτες υδροφόρων. Συγκεκριμένα τα Υδροφόρα οχήματα Κώστα Κουρουγκιαβούρη και Ανδρέα Κουρούπη, τις Μεταφορές Υγρών Τροφίμων των αδελφών Κοκοσάλη (Γιώργος και Νεκτάριος Κοκοσάλης) και του Φάνη Βασιλάκη, οι οποίοι έσπευσαν συνδράμοντας στην μεταφορά νερού καθώς και στην Υδρομινωική Ελευθέριος Ελληνάκης για την προσφορά του νερού.
Ακόμα ευχαρίστησε τον Δήμο Χερσονήσου και τη ΔΕΗ που ανταποκρίθηκαν με την αποστολή των υδροφόρων που διέθεταν.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!